Ana Bina

Geniş ve gün ışığı alan salon ve fuayeleri, sergi ve banket alanları ile her türlü etkinlik için misafirlerine özel kullanım imkanları sunmaktadır. Ana bina içerisinde bulunan Anadolu Oditoryum, bölünebilir toplantı salonları ve fuayeleri ile gelişmiş teknolojinin sağladığı kolaylıkları birleştirerek her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahiptir.

Anadolu Oditoryum

Ana binanın merkezinde yer alan Anadolu Oditoryum’a binanın üç farklı katından 12 ayrı giriş kapısı bulunmaktadır. Salon iki balkon, alt ve üst parter olmak üzere 1900 kişilik oturma düzenine sahiptir. Sahne arkası, kulis odaları ve acil çıkış kapıları ile ihtiyaca göre düzenlenmiş bir yapısı bulunmaktadır.

Anadolu oditoryum Salonu; 32 dilde çeviri yapılabilecek simultane kabini, orkestra çukuru, siyah perde, dolby digital surround gibi gelişmiş teknolojik ekipman ve aydınlatma sistemleri ile Türkiye’de gerçekleştirilecek her türlü sahne etkinliği için öncelikle tercih edilecek bir salondur. Ayrıca gelişmiş sahne ve salon akustik teknikleri ile, uluslararası kongre merkezleri içerisinde özel bir yere sahiptir.

Konserlerden film galalarına, müzikallerden resitallere dünya liderlerini buluşturabilecek sahne ve oditoryum sistemi, çok geniş ve farklı etkinlikler yelpazesi için kullanılmaktadır.

Yoğun katılımlı eğitim, toplantı ve workshop’lar için ideal bir salon olmakla beraber, talep doğrultusunda özel olarak tasarlanmış masalar ile sınıf düzenine geçilebilmektedir.

Marmara Salonu

Ana binanın 2. katında bulunan Marmara Salonu, İstanbul Boğazı ve Kongre Vadisi’ni gören bir manzaraya sahiptir. Tam teknik donanımıyla (aydınlatma, ses sistemleri, simultane çeviri ekipmanları) tek başına bir konferans alanı, konseptli toplantılar, düğün ve gala yemekleri için tercih edilmektedir.

Dolmabahçe A, B, C

Dolmabahçe Salonu, bütün bir salon ya da ihtiyaca göre A,B,C salonları olarak (39 desibele kadar ses geçirmez) duvarlarla üçe bölünmektedir. Boğaz manzarasına hâkim gün ışığı alan salon, binada gerçekleşen büyük bir etkinliğin parçası olarak veya orta ölçekli toplantı, yemek ve resepsiyonlar için tercih edilmektedir.

Topkapı A, B

Topkapı salonu ihtiyaç duyulması halinde (39 desibele kadar ses geçirmez) bölme duvarlarla Topkapı A ve Topkapı B olarak iki ayrı salona kolayca bölünebilecek şekilde inşa edilmiştir. Dolayısıyla mekân aynı anda iki farklı etkinlik için kullanılabilmektedir. Topkapı Salonu, pek çok etkinlik çeşidi için ideal mekân olmasının yanı sıra (aydınlatma, ses sistemleri, simultane çeviri ekipmanı gibi) tam teknik donanıma da sahiptir.

Levent Salonları 1, 2, 3, 4

Binanın en üst katında yer alan Levent Toplantı Salonları, minimalist tasarımı ve gün ışığı alması özelliği ile şirket yönetim kurulu ve eğitim toplantıları gibi küçük toplantı grupları için tasarlanmış ideal mekanlardır.

Barbaros 1, 2, 3

Küçük çalışma grupları, söyleşiler ve eğitim toplantıları için ideal kullanım alanı sağlayan, minimalist dekora sahip salonlardır. Salonların oturma düzenleri blok masa şeklindedir.

Fatih 1, 2, 3, 4, 5, 6

Fatih odaları 6 adet olup, banyo ve duş olanakları olan, Anadolu Oditoryum salonuna bağlı ve gün ışığı alan (birbirlerine bağlanabilen) VIP odaları olarak kulanılmaktadır.

Sultan

Sultan Salonu orta ölçekli toplantılar için tasarlanmıştır. Etkinlik esnasında ofis olarak da kullanılmaktadır.