Lütfi Kırdar Altın Değerler Töreni

18 12 basin bulteni ic 01

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Genel Müdürü Handan Boyce,
2. İstanbul Ekonomi Zirvesi Altın Değerler Ödüllerinde “Kongre Turizmindeki Türkiye’nin Global Markası” ödülünün sahibi oldu.

7 ayrı sektörde paneller düzenlenerek ülkemizdeki yatırım fırsatları ve sektörlerin geleceğinin tartışıldığı zirve, 14 Aralık Cuma günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.

İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Üyeleri tarafından onaylanan ödüllerin verildiği geceye iş, sanat ve basın dünyasının önde gelen isimlerinin ilgisi yoğun oldu.

İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer’in açılış konuşmasıyla başlayan İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni kapsamında faaliyet alanlarını en iyi şekilde yorumlayıp uygulayarak ülkemize katma değer yaratan yenilikçi 34 kişi ve kuruma ödülleri takdim edildi. Değer açılış konuşmasında, “Çok başarılı bir zirve gerçekleştirdik. Başarıyı teşvik etmek ve örnek çalışmalara imza atan kişileri ödüllendirdik. İcra Kurulu üyelerimiz tarafından çok titiz bir çalışma sonucu belirlenen ödülleri alan herkesi tebrik ederim” dedi.

Gecede İstanbul Lütfi Kırdar Genel Müdürü Handan Boyce’a  “Konge Turizimindeki Türkiye’nin Global Markası” ödülü İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer tarafından takdim edildi. Ödülünü ülkemizin ilk etkinlik ve kongre merkezi olan İstanbul Lütfi Kırdar adına aldığını belirten Handan Boyce, “kendilerini bu ödüle layık gören İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu’na teşekkür ederek Türkiye turizmine katkılarının artarak devam edeceğini belirtti.”

Ödül töreni konser ve defile gösterisi ile sona erdi.

www.icec.org / http://istanbulekonomizirvesi.com

Bilgi için: